Këshillat optimale për zhvillimin e projekteve tuaja ...

Ekspertët tanë do të jenë në linjë për t’ju dhënë gjithë mbështetjen që ju nevojitet.

Shërbime këshillimi

chart

Analiza e tregut

Ne ofrojmë shërbime të shpejta, të plota dhe të personalizuara për të forcuar operacionet e tyre në tregjet në zhvillim global përmes:

 • Analizës së tregut dhe potencialit të rritjes.
 • Organizimit të webinareve dhe seminareve kombëtare.
 • Përfaqësimi dhe promovimi i sektorëve specifikë në vendet me rritje të lartë.
 • Organizimit të misioneve tregtare
 • Programit për mbështetje individuale për ndërmarrjet.
chart

Investimet

Një gamë e plotë e konsulencës strategjike dhe investimeve për të përshpejtuar rritjen ndërkombëtare:

 • Planifikimi strategjik ndërkombëtar
 • Zhvillim i biznesit
 • Recruitment services, human resources and – pay slips
 • Pritja e zyrave
 •  Inkorporimi, kontabiliteti dhe mbështetja e taksave
 • Sipërmarrje e përbashkët
growth

Start Up

Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara që kombinojnë mbështetjen e nevojshme për të
lehtësojnë formimin e kompanisë.

 • Ndihmë në krijimin e kompanive
 • Shërbimet financiare
 •  Domonizimi i kompanive.
 •  Menaxhimi i kontabilitetit.
 • Marketingu i territorit dhe zhvillimi i rrjeteve tregtare.
 • Organizimi i eventeve, panaireve dhe seminareve.

Si veprojmë?

Procesi i menaxhimit të një projekti me sukses nuk është vetëm shpërblyes, por një faktor kryesor për rritjen dhe produktivitetin. Ne i konsiderojmë të gjitha aspektet e një projekti duke marrë parasysh kohën dhe ndryshimin e menaxhimit, fleksibilitetin, planifikimin, koordinimin, marrëdhëniet dhe faktorët personalë. Suksesi i një projekti qëndron në aftësinë për të parashikuar rreziqet për të zbatuar masat parandaluese. Për këtë qëllim, ne ofrojmë një shërbim të plotë që përfaqëson interesat tuaja dhe krijojmë një komunikim efektiv duke ofruar ndihmë dhe këshilla edhe nga distanca.

Takim njohës

Kontakti i parë është i rëndësishëm për të krijuar një qasje të duhur për të kuptuar nevojat tuaja dhe për këtë ne gjithashtu ofrojmë konsultime online në distancë.

meeting
team project

Analizë dhe planifikim

Ne identifikojmë shërbimet që mund të kombinohen ose zgjidhen veçmas sipas nevojave tuaja, duke programuar çdo fazë.

Zhvillim

Në secilën fazë të zhvillimit ne aplikojmë strategji specifike, duke ju monitoruar dhe mbështetur gjatë të gjitha aspekteve të fazës operative.

laptop