Marketing dhe Web

dev

Zhvillim Webi

Ne jemi në gjendje të krijojmë dhe krijojmë aplikacione të personalizuara në internet bazuar në nevojat dhe objektivat e biznesit. Ne kemi një ekip zhvilluesish të përkushtuar të gatshëm për të përmbushur nevojat tuaja!

design

Website Design

Të kesh një dizajn unik për faqen tuaj të internetit mund të ketë një ndikim pozitiv në strategjinë e marketingut të biznesit tuaj. Ne kemi disenjatorë të shkëlqyer të gatshëm t'ju ndihmojnë!

mail

Marketing Online

Ne kemi një ekip të specializuar të marketingut në internet që do t'ju ndihmojë të rritni trafikun tuaj në internet, çon, konvertimet dhe klientët duke rritur shikueshmërinë e biznesit tuaj.

seo

SEO

Ne mund të ofrojmë shërbim profesional SEO për biznesin tuaj dhe të renditim faqen tuaj në internet të motorëve të kërkimit për terma të ndryshëm dhe t'ju ndihmojmë të rritni trafikun për faqen tuaj.

Propozimet tona për faqet

Ne jemi në gjendje të hartojmë dhe zhvillojmë një faqe në internet që plotëson në mënyrë specifike nevojat tuaja dhe që plotëson standardet tuaja dhe të industrisë.

LOOK

- Dizajn responsiv
- 5 Faqe
- Menaxhim i portofolit te fotove
- Menaxhimi i lajmeve në blog
- 1 Gjuhë

BUSINESS

-Dizajn responsiv
-25 faqe
-Menaxhim i katalogut të produkteve
-Integrimi me rrjetet sociale
-2 Gjuhë

CUSTOM

-Dizajn responsiv
-Menaxhimi statik i faqeve
- Dizajn personal
- CMS Personal
- Optimizimi bazë i SEO

ECOMMERCE

- Dizajn responsiv
- 45 Faqe
- Shportë të tregtisë elektronike
- Optimizimi bazë i SEO
- Hosting falas për një vit