Kush jemi?

Krijuar në vitin 2014 në Maltë. Që nga viti 2018, kemi filluar një zgjerim dinamik ndërkombëtar, duke filluar degë dhe partneritete të reja në Shqipëri, Mbretërinë e Bashkuar dhe Emiratet e Bashkuara Arabe. Për vite me radhë, ne kemi ofruar teknologji inovative dhe zgjidhje konsulence në shumicën e vendeve evropiane, duke u ofruar klientëve një ekspertizë të fortë specifike në sektor dhe një njohuri të thelluar mbi aspektet financiare, kulturore dhe politike të tregjeve lokale. Të punojmë së bashku, me misionin e qartë të ofrimit të marketingut strategjik dhe zgjidhjeve të markave, me vlerë të lartë për nevojat e kompanive. Njohuritë dhe aftësitë tona të thella në zhvillimin e strategjive në sektorë të ndryshëm na kanë mundësuar të ndërtojmë njohuri strategjike që ndihmojnë klientët tanë të lundrojnë botën komplekse të biznesit me sukses të jashtëzakonshëm. Metodologjia jonë unike e shkëmbimit të njohurive përfshin vlerësimin e nevojave të tregut, ekonominë e sektorit, konkurrencën, rregullimin, tendencat ndërkombëtare dhe rajonale dhe ndërprerjet për të përcaktuar mënyrën më të mirë përpara. Për të zbatuar me sukses strategjinë, është thelbësore të zbatohet në mënyrë efektive në nivelin bazë.

 

Koncepti

FOKUS

"Idetë e reja nuk vijnë nëse nuk i lejojmë."

FORUM

“Informacioni është gjithçka. Shikoni. Dëgjoni. Mësoni. "

FOCAL

"Qëllimi ynë është të thjeshtojmë kompleksitetet".

Ekipi jonë

face

Vito Calianno

SHEFI

EKZEKUTIV

face

Debora Alizoti

Director

Manager

face

Valentina Grossano

Shefi

Kryesor

I

Financave

face

Mary Grace Vella

Zyrtari

Kryesor

Ligjor

Në cilat vënde operojmë?

malta

Malta

Malta është një nga vendet më të favorshme evropiane përsa i përket taksimit: shkalla për kompanitë dhe individët është 35%, nuk ka taksat të mbajtjes, as taksat e pronave, as taksat e pronës dhe TVSH-ja maksimale (TVSH-ja jonë) është 18%, me disa ulje.

tirana

Albania

Falë pozitës së favorshme gjeografike, rritjes së kërkesës së brendshme dhe pranisë së një fuqie punëtore të kualifikuar, shumëgjuhëshe dhe me kosto të ulët, numri i kompanive aktive në Shqipëri në vitin 2017 arriti në 162.452 njësi, një rritje prej 1.1 përqind në krahasim me 2016.

london

Mbretëria e Bashkuar

Mbretëria e Bashkuar është një shtet me përvojë, pasi ofron mundësinë e krijimit të një kompanie të re shpejt dhe me lehtësi. Gjithashtu promovon inovacionin dhe sipërmarrjen duke dhënë lehtësime tatimore deri në 100% për investime në sektorë të caktuar.

dubai

Emiratet e Bashkuara Arabe

Emiratet gëzuan një rritje të favorshme ekonomike falë krijimit të zonave të zonës së lirë. Në këto zona nuk ka asnjë kufizim në transferimin e fitimeve ose riatdhesimin e kapitalit. Kompanitë e krijuara mund të mbahen nga investitorët e huaj dhe të përfitojnë nga një përjashtim nga taksat për 50 vjet.

Projekte të kompletuara
Klientë të kënaqur
Përshtypje