Virtuale, por e vërtetë!

Start Up

Të qënit ndërkombëtar nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Ne mund të sigurojmë një adresë biznesi, një zyrë virtuale, një numër lokal telefoni.

Kompani

Zgjidhja për një prani territoriale që ju lejon të zgjeroni biznesin tuaj në një mënyrë të thjeshtë, efektive, duke kursyer kohë.

Profesionistë te pavarur

Ju pëlqen të udhëtoni dhe të punoni nga kudo në botë? Sidoqoftë, do t’ju duhet një adresë për të marrë postë dhe pako me qasje 24/7.

Çfarë ofrojmë?

Kod postar, ligjor dhe tregtar

Emri në kutinë e postës dhe në adresën profesionale me kosto të përballueshme.

Correspondence management

Reception, management and forwarding of correspondence
in a dedicated space.

Operator shumëgjuhësh

Exclusive geographic telephone number, with personalized answer or Follow me service.

Zyra të hapura dhe salla takimesh

Vënde prestigjoze për të takuar klientët dhe vizitorët tuaj.

Infrastruktura e plotë për zgjerimin tuaj.

Bërja globale është e lehtë me një partner të fortë biznesi që mbulon të gjitha shërbimet e rëndësishme për një fillim të shpejtë.

Siguri

Ne garantojmë pajtueshmërinë ligjore dhe privatësinë e proceseve dhe informacionit tuaj, në përputhje me standardet më të rrepta të mbrojtjes së të dhënave.

Efikasitet

Këto zgjidhje ju lejojnë të zhvilloni biznesin tuaj në një kohë të shkurtër dhe me një buxhet të përballueshëm, në mënyrë që të filloni menjëherë të përfitoni plotësisht nga tregjet e reja dhe të pashfrytëzuara.

Profesionalizëm

Shijoni pavarësinë e vërtetë duke menaxhuar gjithçka nga kudo, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Të qenit një sipërmarrës ndërkombëtar nuk ka qenë kurrë më e lehtë dhe më fleksibël.